ŞANLIURFA / BOZOVA - Baraj 100.Yıl Ortaokulu

Baraj 100.Yıl Ortaokulu

ESKİN MAH. DSİ SİTESİ KÜME EVLERİ NO: 999 BOZOVA / ŞANLIURFA
Vizyon
Biz Baraj 100. Yıl Ortaokulu olarak;Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak,karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olamayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşıyan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerinide korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz Baraj 100. Yıl Ortaokulu olarak;Türk Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda; Etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, bilgi ve yeteneklerinin farkında, demokrasi ve insan hakları düşüncesini benimsemiş bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz 2012/2013 Eğitim Öğretim Yılında Ortaöğretime yerleşmede yüzde 95´e varan bir başarı sağlamıştır. Aynı Eğitim Öğretim döneminde 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle ilçede düzenlenmiş olan resim ve şiir yaışmalarında ilçe birincisi olmuştur. Ayrıca ilçede düzenlenen Siyer Yarışmasında da ilçe 2. si olduk.
Ders Başlama 08:20 Ders Bitiş 15:15
Şanlıurfa ve Adıyaman yönüne sürekli Minibüs var.
Yok.
Atatürk Barajı DSİ Sitesi Bozova/ŞANLIURFA